Aura 7 Purnama


AURA 7 PURNAMA

PRICE : RM70


****Pati hasil dari gabungan ayat-ayat suci Al-Quran dan sari pati limau serta bebungaan yang telah disatukan dan sangat bermanfaat dalam menyelesaikan segala macam masalah luaran dan dalaman dalam diri anda!
***Nama Aura 7 Purnama adalah sesuai dengan maksud dan cara pembuatan mandian ini,yang mana mandian ini dapat menaikan lagi dan menambah Aura diri.Dan proses terhasilnya mandian ini memakan masa selama 7 Purnama.
Setiap Purnama penuh kesemua bahan seperti limau dan bebungaan diembunkan sehingga terbitnya matahari yang bertujuan untuk meng-extract energi dari limau dan bebungaan tadi.
Disamping itu untuk menambah kekuatan Aura dari kesemua energi tadi dicampurkan dengan air bacaan surah Yassin dari 7 Masjid dan ditambah dengan ayat-ayat suci Al-Quran.
**Selama proses pengembunan 7 Purnama tadi,perlulah berpuasa dan berzikir serta wirid memohon kehadrat Allah S.W.T untuk memakbulkan segala apa yang dihajat dalam mandian ini.
"Bersedialah untuk Alami Perubahan"

**Alhamdulillah..,syukur kehadrat Allah dengan izin-Nya jualah terlahirnya mandian Aura 7 Purnama,dan diharapkan mandian ini dapat memberi manfaat serta perubahan kepada semua.

Sesungguhnya Al-Quran Nur Karim adalah satu anugerah Allah yang tak dapat dikira dengan kata-kata,dimana didalam Al-Quran tersebut terdapat banyak manfaat dan kaedah pengobatan yang sangat ampuh untuk segala jenis masalah/penyakit,apa lagi jika isi dan kandungannya digabungkan dengan unsur dari alam semula jadi dan di peroses secara teliti akan menghasilkan satu perobatan dan pengobatan yang berkesan.

**Disini kami perkenalkan mandian Aura 7 Purnama,yang mana mandian ini adalah hasil dari gabungan ayat-ayat suci Al-Quran dan sari pati limau serta sari pati bebungaan yang telah disatukan dan sangat bermanfaat untuk menyelesaikan segala macam masalah luaran dan dalaman pada diri kita.

**Adapun mandian ini dapat menaikkan serta menambahkan lagi aura,seri diri dan juga dapat melindungi diri dari perkara yang tidak kita ingini,juga dapat merubah dan menambah apa yang kita hajati sesuai dengan apa yang kita niat dalam mandian Aura 7 Purnama ini.

**Tujuan dari mandian Aura 7 Purnama adalah untuk kesihatan luaran dan dalaman,yang mana energi dari bebungaan tertentu dapat memberi kesegaran serta mencantikan kulit tubuh dan wangianya sangat bermanfaat bagi proses therapi dalaman.

**Ramai yang telah merasai dan menikmati keberkesanan dari mandian ini sesuai dengan apa yang diniat dan dihajat mengikut keperluan masing-masing.
~~Setiap mandian Aura 7 Purnama bersamaan dengan 21 kali mandi bunga biasa.
Adalah diharapkan dengan mandian Aura 7 Purnama ini segala impian anda akan menjadi kenyataan,insyaallah…

~Khasiat & Kegunaan~

*Mandian Aura 7 Purnama terdiri dari 3 botol yang berlainan fungsi dan manfaat dalam kemasan yang selamat.
**Yang mana isi botol pertama berfungsi untuk mengeluarkan/membuang segala kotoran luaran dan dalaman.Adapun pembersihan luaran adalah,sari pati dari limau tadi dapat membuka pori-pori agar Aura serta seri pada mandian kedua dan ketiga dapat bersatu dengan Aura tubuh.Pembersihan dalaman adalah,dimaklumkan ayat Qursi dan surah Yassin adalah ayat induk dan disokong dengan ayat-ayat Al-Quran yang lain,dimana kesemua ayat-ayat tadi dibaca selama 7 Purnama yang sangat berkesan untuk menghilangkan segala misteri dalam diri dan memperteguhkan lagi kekuatan dalaman.
*Adapun fungsi dari isi botol kedua adalah untuk mengembalikan dan menambah lagi Aura sesuai dengan apa yang diniat dan dihajat.Adapun energi dari 7 jenis bebungaan dapat memberi kesegaran pada kulit disamping dapat mengekalkan kecantikan kulit.
*Sedangkan isi botol ketiga berguna untuk melindungi dan sebagai peninding diri dari unsur dan niat yang tidak diingini.Wangian therapi yang terdapat pada mandian ketiga ini adalah untuk memberi ketenanga diri.
*Cantuman aroma ketiga isi botol mandian tadi dapat dirasai kelembutan wangianya.
*Semoga apa yang dihajat akan dimakbulkan,Insyaallah…
***Untuk Masalah Rumah Tangga/Pasangan Penyeri Diri,Pemanis Diri,Penyegar Diri Selalu Dikasihi Suami/Istri,Melembutkan Hati Suami/Istri,Mengembalikan Semangat Menghilangkan Keletihan Menghilangkan Rasa Jemu/Bosan Dengan Suami/Istri, Mengembalikan Kepercayaan Diri Selalu Diingat Suami/Istri Memberi Ketenangan Diri Untuk Perniagaan,Pelaris ,Rezeki Murah,Dihormati Orang,Membawa,Tuah Membuka Jalan Berniaga,Melancarkan Perniagaan,Selalu Bersemangat,Untuk Jodoh..

**8Menaikkan Seri Wajah ,Selalu Jadi Prhatian,Nampak Menawan,Menambah Kepercayaan Diri,Mudah Bergaul,Selalu Dikasihi,Selalu Diingat,Pengandaman Menaikkan Seri Pengantin ,Nampak Bercahaya Selalu,Kelihatan Segar,

***Peninding/Pemagar Masa Berarak,Menambah Keyakinan Pengantin,Menghilangkan Rasa Gemuruh,Untuk Anak-Anak Menguatkan Lagi Daya Ingatan,tenang Dalam Pelajaran/Peperiksaan,Penerang Hati,Dengar Kata,Mengembalikan Semangat Cepat,Pemahaman Menambah Kecergasan,
***BOTOL PERTAMA -> Berfungsi untuk mengeluar dan membuang segala kotoran luaran dan dalaman. Sari pati dari limau dapat membuka pori-pori agar aura serta seri pada mandian kedua dan ketiga dapat bersatu dengan aura tubuh.
*** BOTOL KEDUA -> Mengembali dan menambahkan lagi aura sesuai dengan apa yang diniat dan dihajati. Adapun tenaga dari 7 jenis bebungaan dapat memberi kesegaran pada kulit disamping dapat mengekalkan kecantikan kulit.
***BOTOL KETIGA -> berguna dalam melindungi dan sebagai pedinding diri dari unsur dan niat yang tidak diingini. Wangian terapi yang terdapat pada mandian pati ketiga ini adalah untuk memberi ketenangan diri. Cantuman aroma ketiga isi botol mandian dapat dirasai kelembutan wangianya.

~~~CARA MANDIAN AURA 7 PURNAMA -->>

1. Masukkan isi botol pertama ke dalam baldi yang telah diisi dengan 3/4 air.
2. Sebelum memulakan mandi harap membaca Surah Al-Fatihah (3 kali), Surah Al- Ikhlas (3 kali) dan Selawat Nabi Muhammad S.A.W (3 kali).
3. Niat dan hajat kemudian mandi sehingga semua air dalam baldi habis.
4. Kemudian masukkan lagi isi botol yang kedua ke dalam baldi yang telah diisi dengan 3/4 air. Niat, hajat dan mandi.
5. Cara mandian botol yang ketiga sama dengan botol yang kedua. Semua sudah disediakan, kita yang melakukan dan Allah yang mengizinkan. Amin Ya Rabbal Alamin… Untuk sebarang keterangan boleh PM/SMS .

**TIDAK TERMASUK POSTAGE RM7(SM) RM9(SS)